A termék a kosárba került.
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
Új jelszó kérése
Házhozszállítás

Partnereink

Látogassa meg Kerékpárwebshop oldalunkat is!

 

Nézze meg KerékpárCity oldalunkat is!

 

Látogassa meg KPC kerékpár webshopunkat is!

Fogyasztó barát

Fogyasztó barát tájékoztató

Hírlevél
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Egészségpénztár

Kerékpár Egészségpénztárra? Lehetséges!


Cégünk múltja miatt 2016-ra több Egészségpénztárral sikerült szerződnünk, így a kerékpárt egészségpénztári kártyára is megvásárolhatja. Figyelem! Egészségpénztári fizetési mód kizárólag csak az ‘életmódjavító sporteszköznek’ minősülő kerékpárra vehető igénybe, ruházati termékekre, kerékpár kiegészítőkre nem. Kérjük, hogy jelezze felénk, ha partnereink között nem szerepel az az Egészségpénztár, amelynél Ön tag.

Házhozszállítással csak készpénzes számlával használható fel, tehát Önnek kell utólag a pénztár felé a számlát benyújtani, személyes átvétel esetén POS terminállal történik az árkiegyenlítés. A vásárolt termék után Önnek SZJA adót kell fizetnie, mivel az Egészségpénztárral történő vásárlás adóköteles. Az Egészségpénztárnak küldjük eredeti számlát, így Önnek a fénymásolt példányt tudjuk küldeni e-mailben vagy postán.
Amennyiben házhozszállítással szeretné igénybe venni, kérjük az utánvételes módot válassza, és számlázási adatoknak a Pénztára és a Pénztártag adatait adja meg, vagy a megjegyzés rovatban az Egészségpénztár nevét és a Pénztártag nevét illetve tagkódját tüntesse fel.

 

 

Egészségpénztár elfogadás