close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
 

Egészségpénztár

Kerékpár Egészségpénztárra? Lehetséges!


Cégünk múltja miatt 2019-re szinte az összes Egészségpénztárral sikerült szerződnünk, így a kerékpárt egészségpénztári kártyára is megvásárolhatja.

Fontos!

Egészségpénztári fizetési mód kizárólag csak az ‘életmódjavító sporteszköznek’ minősülő kerékpárra vehető igénybe, ruházati termékekre, kerékpár kiegészítőkre nem. Kérjük, hogy jelezze felénk, ha partnereink között nem szerepel az az Egészségpénztár, amelynél Ön tag.

Házhozszállítással csak készpénzes számlával használható fel, tehát Önnek kell utólag a pénztár felé a számlát benyújtani, személyes átvétel esetén POS terminállal történik az árkiegyenlítés. A vásárolt termék után Önnek SZJA adót kell fizetnie, mivel az Egészségpénztárral történő vásárlás adóköteles. Az Egészségpénztárnak küldjük eredeti számlát, így Önnek a fénymásolt példányt tudjuk küldeni e-mailben vagy postán.
Amennyiben házhozszállítással szeretné igénybe venni, kérjük az utánvételes módot válassza, és számlázási adatoknál a Pénztára és a Pénztártag adatait adja meg, vagy a megjegyzés rovatban az Egészségpénztár nevét és a Pénztártag nevét illetve tagkódját tüntesse fel.

 

 

Allianz Egészségpéntár Izys egészségpénztár Medicina egészségpénztár Navosz egészségpénztár OTP egészségpénztár Pannónia egészségpénztár MKB egészségpénztárDimenzió egészségpénztár Generali egészségpénztár Patika egészségpénztár Új pillér egészségpénztár Prémium egészségpénztárTempo egészségpénztár Vitamin egészségpénztár