close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
 

Csomag visszaküldés

Csomag visszaküldés információ:

 

Ha vissza szeretné küldeni az Adria Kerékpárhoz csomagját, mi természetesen ebben is segítünk.
Az Ön teendője csupán annyi, hogy  az űrlapot kitölti és mi Önhöz rendeljük a DPD futárt, mellyel a terméket visszajuttathatja.


A futárszolgálat értesítést küld  az érkezése előtti napon, a másnapi felvétel várható időpontjáról. Az időpont módosítása erre az értesítésre való válasszal történhet.

Kérjük a terméket garanciajeggyel, számlával, elállási nyilatkozattal, az eredeti csomagolásába helyezze vissza. A futár csak úgy tudja átvenni a csomagot, ha az le van zárva. Kerékpár átadása is csak kartondobozba csomagolva lehetséges.

Ezzel a szolgáltatással otthonából, kényelmesen tudja feladni a csomagot. A feladás díjáról Önnek a DPD számlát állít ki és érkezésekor adja át. A csomagja biztosítva van a szállítás alatt.  Nem szükséges drága postaköltséget fizetni, megszervezni a csomag szállítását, vagy elveszni a futárszolgálatok feladási rendszerében.

Használatát garanciális javítás, vásárlástól való elállás esetén ajánljuk. Amennyiben megbizonyosodtunk a garanciális problémáról a feladás költségét utólag visszafizetjük.

Feladó neve:
Irányítószám:
Település:
Utca, házszám:
Tel.szám:
E-mail cím:
Kapcsolattartó neve:
Név és bankszámlaszám vételár visszautaláshoz: