close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
 

Üdvözöljük webáruházunkban!

Hogy mi is az Adria? Sokan azért nem mernek egy új kerékpár márka megvásárlásába belevágni, mert úgy érezhetik, hogy olyan, mint ha sötétben tapogatóznának. Az Adria kerékpároknál nincs ok az aggodalomra, mivel ez egy régóta a piacon lévő, kerékpárokat gyártó és forgalmazó cég, a Capriolo kistestvére. A Caprioloról meg aki valamennyire is jártas ebben a témában tudja, hogy nem árulnak zsákbamacskát. Minőségi alkatrészekkel szerelt, mégis Magyarországon az egyik legjobb ár-érték kategóriájú kerékpárA minősége meghaladja az áruházi kerékpárokét, emellett egyes modelleknél az ára kedvezőbb. Két szóval lehetne röviden összefoglalni az Adria kerékpárokat: Olcsó, Jó.
De menjünk is tovább egy kicsit miért bízna meg egy Ön számára teljesen új és Ön által nem ismert kerékpár márkában? Az Adria kerékpárt a Kerékpárcity Kft. forgalmazza, akik már bizonyítottak több ízben is! Az Adria kerékpárokra egy év garancia van, ezzel is vállaljuk, hogy meghibásodás esetén bizalommal fordulhat hozzánk!
Nem is húznánk tovább az idejét olvasgatással, mert elvégre nem azért van itt. Viszont javasoljuk, hogy a termékek, illetve a kategóriák leírását tüzetesen olvassa végig, mivel ott minden információt megtalálhat arról, hogy az Adria kerékpárok milyen alkatrészekkel, kiegészítőkkel vannak szerelve és milyen életkortól vagy magasságtól ajánlott.
Lentebb vegyesen találhat Adria kerékpárokat a választékunkból, IDE kattintva viszont kategóriákba szedve keresheti meg az Önnek megfelelőt!